Historie

De historie van NewExperts

NewExperts is in 2016 opgericht door een groep ervaren ‘IT professionals’ die hun krachten hebben gebundeld. Wij zijn een bedrijf dat vanuit passie is ontstaan voor en door IT'ers. Professionals die met plezier werken aan oplossingen waar onze klanten echt mee geholpen zijn. Met ons team ondernemen we regelmatig leuke uitjes, bijeenkomsten en sessies. We nemen je graag mee in een stukje historie.

Berlijn - Augustus 2022

Samen met ons team en aanhang hebben we in de zomer van 2022 Berlijn ontdekt. Diverse excursies, fietstochten en bezichtigingen hebben gezorgd voor inspirerende dagen. Teambuilding is belangrijk voor NewExperts, want een hecht team zorgt voor een gezonde organisatie. Op naar de volgende!

E-chopper tour - juli 2020

Ook in tijden van Corona kun je er samen op uit! In juli bedachten wij een e-chopper tour, samen in de open lucht genieten van de prachtige Nederlandse omgeving. Het was een feest om samen op verkenning te gaan. We sloten de dag af met een hapje en een drankje, uiteraard met alle Corona regels inachtneming.

Rijden en vliegen op de Veluwe - mei 2019

Een Mini Rally én vliegen over de Veluwe in één dag? Bij NewExperts doen we dat gewoon. Vanaf airport Teuge bekeken we de Veluwe vanuit de lucht, met oude Mini Coopers verkenden we de bosrijke wegen vanaf de grond. Een beleving die velen van ons niet snel meer zullen vergeten!

Wij zijn op zoek naar nieuwe spelers!