Onze vacatures

Wij zijn opzoek naar jou

Kom werken bij NewExperts

Wij hebben op dit moment diverse vacatures open staan.

DevOps Expert (m/v)

We zoeken een bekwame DevOps Experts, met een sterke achtergrond in cloudgebaseerde infrastructuren en een grondige kennis van containerisatie technologieën als Kubernetes, Kustomize en Helm.

Azure.Net Developer

Als Azure.Net Developer breng jij jouw kennis in zowel ‘frontend en backend’ development naar een hoger niveau én blijf je up-to-date met de nieuwste technieken.

Scrum Master

Als Scrum Master ben je een expert in het Agile gedachtegoed en een ervaringsdeskundige in het Scrum framework. Je zorgt dat de teams naar een hoger niveau worden gebracht.

Jij

Ben je een energieke ervaren professional of een enthousiast talent, lees dan wat we jou te bieden hebben. Werken bij NewExperts staat namelijk voor plezier in het werk, opdrachten die écht passen en een fatsoenlijke beloning die hoort bij jouw unieke capaciteiten.

Wij

NewExperts vindt zijn oorsprong in een groep ervaren ‘IT professionals’ die hun krachten hebben gebundeld om met veel plezier en de nieuwste inzichten klanten te helpen om business waarde uit hun IT te halen.

Waarom werken bij NewExperts

Kies voor plezier in het werk

Wij geloven in de kracht van plezier in je werk. Dat plezier komt wat ons betreft uit interessante projecten & opdrachten bij onze klanten, waarbij deze ook daadwerkelijk een impact hebben op hun business. In ons uitgebreide netwerk hebben we een groot portfolio aan klanten met projecten waarvoor we ofwel het team verzorgen, of een deel van het team voor onze rekening nemen.

Daarbij kijken we ook naar ‘hoe onze experts zo optimaal mogelijk passen’,  qua capaciteiten en ambities. Zo willen we ieders kennis, kunde en talent optimaal inzetten.

Een passende beloning

Bij NewExperts ontvang je een hoog vast salaris, aangevuld met een maand- en prestatiebonus, en daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. We investeren in allerlei manieren waarop je je kennis en vaardigheden verder kunt ontwikkelen. Dat kunnen we waarmaken doordat we ‘lean’ georganiseerd zijn en dus geen overbodige stafafdelingen hebben.

We organiseren regelmatig inhoudelijke sessies waarbij we samen met andere “Experts uit het veld” onze kennis op peil houden.

Flexibele groei mogelijkheden

NewExperts staat ook open voor ‘nieuwe mogelijkheden’.

Dat betekent dat als jij een goed idee hebt, of mogelijkheden ziet om producten of diensten in de markt te zetten, we die case samen met jou gaan uitwerken. Mocht daar een overall positief beeld uit komen, dan richten we vanuit NewExperts een nieuwe discipline op, waar jij uiteraard in deelneemt. Vervolgens werken we gezamenlijk aan het bijeenbrengen van de juiste mensen, de organisatie en meer.