Onze vacatures

Wij zijn opzoek naar jou

Kom werken bij NewExperts

Wij hebben op dit moment diverse vacatures open staan.

Managing director

Om leiding te geven aan de dagelijkse operationele werkzaamheden zoekt NewExperts BV een ondernemende managing director. Breng NewExperts naar de volgende fase.

Azure.Net Developer

Als Azure.Net Developer breng jij jouw kennis in zowel ‘frontend en backend’ development naar een hoger niveau én blijf je up-to-date met de nieuwste technieken.

Scrum Master

Als Scrum Master ben je een expert in het Agile gedachtegoed en een ervaringsdeskundige in het Scrum framework. Je zorgt dat de teams naar een hoger niveau worden gebracht.

Jij

Ben je een energieke ervaren professional of een enthousiast talent, lees dan wat we jou te bieden hebben. Werken bij NewExperts staat namelijk voor plezier in het werk, opdrachten die écht passen en een fatsoenlijke beloning die hoort bij jouw unieke capaciteiten.

Wij

NewExperts vindt zijn oorsprong in een groep ervaren ‘IT professionals’ die hun krachten hebben gebundeld om met veel plezier en de nieuwste inzichten klanten te helpen om business waarde uit hun IT te halen.

Waarom werken bij NewExperts

Kies voor plezier in het werk

Wij geloven in de kracht van plezier in je werk. Dat plezier komt wat ons betreft uit leuke opdrachten met daadwerkelijke impact op de business van de klant. Onderling organiseren we gezellige activiteiten en inhoudelijke sessies waarbij we samen met experts uit het veld onze kennis ‘cutting edge’ houden. Ten slotte kun je in onze platte, moderne organisatie zelfstandig doen waar je goed in bent en keuzes maken waarbij werk en privé in balans blijven.

Een passende beloning

Bij NewExperts ontvang je een bovengemiddeld salaris aangevuld met een prestatiebonus en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. We investeren ook in allerlei manieren waarop je je kennis en vaardigheden verder kunt ontwikkelen. Dat kunnen we waarmaken doordat we modern georganiseerd zijn en geen overbodige management- of stafafdelingen hebben. We belonen liever de experts die het daadwerkelijke werk doen.

Opdrachten die écht passen

In ons uitgebreide netwerk vinden we altijd opdrachten die bij je passen qua capaciteiten en ambities. Zo verbinden we jou met een opdracht waar jij jou kennis, kunde en talent optimaal kunt inzetten. Ook qua reisafstand denken wij bijvoorbeeld met je mee, want als je tot de besten in je vakgebied hoort, waarom zou je dan dagelijkse uren nutteloos achter het stuur willen zitten?

Flexibele groei mogelijkheden

Bij NewExperts staan we open voor allerlei ‘nieuwe mogelijkheden’. Dat betekent dat als jij een goed idee hebt, of mogelijkheden ziet om producten of diensten in de markt te zetten, we die case samen met jou gaan uitwerken. Mocht daar een overall positief beeld uit komen, dan richten we vanuit NewExperts een nieuwe discipline op, waar jij uiteraard in deelneemt. Vervolgens werken we gezamenlijk aan het bijeen brengen van de juiste mensen, de organisatie en meer.