Spelersreviews

Bart-Jan over zijn rol bij Defensie

"We hebben met ons team mooie prestaties geleverd. Eén daarvan was de overgang van handmatige uitrol naar geautomatiseerde uitrol met Azure DevOps. Daarmee waren we één van de eersten binnen Defensie."

- Bart-Jan

Hans Hoogerwerf aan het woord over de rol van NewExperts bij Stater

"We doen het echt samen. Eén van de mooie kenmerken van ons team is dat we een mooie mix zijn van wat oudere spelers met meer ervaring en anderzijds juist de jonge spelers die veel weten over actuele features en technieken."

- Hans Hoogerwerf

De ervaringen van Patrick bij KPN

"De complexiteit van het project voor de meldkamer van de 112-alarmcentrale spreekt me erg aan; het werk brengt veel uitdaging met zich mee. Daarnaast vind ik de veelzijdigheid ook erg leuk. Je bent hier verantwoordelijk voor meerdere disciplines en die disciplines moet je dus ook allemaal goed beheersen."

- Patrick Henzen

De ervaringen van Frans als Line Manager bij AET

"Het realiseren van groei, in de vorm van efficiënter werken en eigenaarschap creëren, is een belangrijke rol voor mij als line manager. Hierbij komt ook een stukje kennis en ervaring kijken, waarbij onderwerpen als Scrum, coaching en verandermanagement wederom aan bod komen."

- Frans Lodder