It's all about

Team

Work

Bart-Jan Brouwer

Senior Software Expert

Bart-Jan houdt ervan om gebruikerswensen en gebruikerseisen om te zetten in slimme software.

Bart-Jan is na zijn opleiding Werktuigbouwkunde in 1995 gestart als ICT-er bij een Machinebouwer, en is sinds 2003 met name in de financiële sector werkzaam. In zijn loopbaan heeft hij diverse rollen ingevuld als (lead)software developer, teamleider/scrummaster en ontwerper. In zijn vrije tijd is Bart-Jan groepscommandant bij de Nationale Reserve, draagt hij bij als vrijwilliger bij zorgboerderij NHS De Oldenhof voor het ICT-gedeelte, en hij rijdt graag autopuzzelritten met zijn vrouw.

Jij?

Principal Consultant

Floris Engelbertink

Algemeen Directeur

Davey Winkel

Full Stack .Net developer

Davey is een ervaren Full Stack .Net developer en is al van jongs af aan bezig met alles wat met hardware en software te maken heeft. Davey heeft zijn bachelorsdiploma Informatica behaald aan de Universiteit Utrecht, en is sinds 2013 werkzaam in de ICT.

Tijdens zijn laatste opdrachten heeft Davey zich vooral beziggehouden met het opzetten van containerized microservices in een Agile werkomgeving, alsmede met het coachen van collega developers.

In zijn vrije tijd is Davey vaak aan de waterkant te vinden met een vishengel of zit hij achter zijn zelfgebouwde game PC.

 

Frans Lodder

Principal Consultant

Frans is een enthousiaste en leergierige consultant op het gebied van Agile softwareontwikkeling en kwaliteit.

Na zijn studie bedrijfskundige informatica afgerond te hebben in 2007 is hij gestart als informatieanalist. Vervolgens heeft hij vele gebieden binnen softwareontwikkeling doorlopen, van requirement analist, tester tot projectmanager en scrum master. Hij is iemand die het voortouw neemt en de klant de kwaliteit wil bieden die de verwachtingen doen overstijgen. Bij hem kunnen mensen aankloppen om blokkades weg te halen of om antwoord te krijgen op vragen. Hij is een mensen mens.

In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met verschillende vormen van fotografie, het liefst gecombineerd met reizen en gezelschap. Echter kan hij ook uren alleen achter vlinders aan zitten om het perfecte plaatje te maken.

Jij?

Azure Solution Architect


Jij?

Scrum Master

Hans Hoogerwerf

Principal Consultant

Hans houdt ervan om voor de vele software 'puzzels' een (betere) oplossing te bedenken, waarbij kwaliteitsverhoging hoog in het vaandel staat.

Hij is in 1988 als ontwikkelaar begonnen in de ICT. Vrijwel vanaf het begin heeft hij zich veel bezig gehouden met kwaliteitsverbetering van software. Dit door het ontwikkelen van frameworks, maar ook door het (automatisch) analyseren van de kwaliteit van software. Hij heeft hierbij diverse rollen ingevuld, zoals analist, software architect, tester en engineer.

In zijn vrije tijd maakt hij graag een rondje op zijn ligfiets. Daarnaast vind hij het heerlijk om zich in de schuur terug te trekken en daar met hout een nieuw meubelstuk te maken.


Jij?

Principal Consultant

Patrick Henzen

Full Stack .Net developer

Patrick is een ervaren Full Stack .Net developer die sinds 2007 werkzaam is in de ICT. Persoonlijk vindt hij het erg interessant om met de techniek bezig te zijn en met collega’s te werken die dezelfde passie delen. Software ontwikkelen waar de klant blij van wordt is het leukste wat er is. “Bedenk het en wij maken het”, is zijn motto. Wanneer de software dan in gebruik wordt genomen en de klant ervaart de toegevoegde waarde, dan is dat juist datgene waarvoor je het doet.

Naast uiteraard zijn gezin en werk, vindt Patrick het belangrijk om te sporten. Patrick houdt van mountainbiken in de bossen en daarnaast loopt hij enkele keren per week hard.

Mark Heijink

Principal Consultant

Mark is een ervaren Scrum Master, testmanager en test automatiseerder met oog voor detail. Hierdoor haalt hij uit detailontwerpen en bouwproducten punten die anderen over het hoofd zien.

In 1999 is hij de ICT ingerold eerst als functioneel beheerder en vanaf 2006 heeft hij zich gespecialiseerd in het testvak. Door zijn open communicatie, proactief handelen en positieve instelling is hij in staat mensen goed te laten samenwerken.

In zijn vrije tijd sport hij graag en via de sporten hardlopen en traplopen zet hij zich in voor MS MoveS. De stichting die een MS-vrije wereld tot doel heeft gesteld. Hij vindt het heerlijk om samen met zijn gezin en hond in de natuur te zijn.


Tino Loos

ICT Consultant

Tino is een enthousiaste teamspeler en houdt er van om een rol te spelen in projecten die een toegevoegde waarde hebben voor de Nederlandse samenleving.

Tino heeft een voorliefde voor projecten in de openbare orde en veiligheid en is inzetbaar in diverse rollen zoals ontwikkelaar, ontwerper en Scrum Master. Tino’s ICT carrière begon in 1996 en bracht hem via verschillende ICT dienstverleners naar NewExperts in begin 2017.

In zijn vrije tijd is Tino veelal te vinden op en om de ijsbaan van Utrecht. Hier traint en coacht hij de jeugd langebaanschaatsers van Schaatsvereniging Utrecht.


Referenties