It's all about

Team

Work

Bart-Jan Brouwer

Senior Software Expert

Bart-Jan houdt ervan om gebruikerswensen en gebruikerseisen om te zetten in slimme software.

Bart-Jan is in 1995 gestart in de ICT voor de machinebouw en vanaf 2003 in de financiële sector. Hierbij diverse rollen ingevuld zoals (lead) software developer, teamleider/scrummaster en ontwerper. In zijn vrije tijd is Bart-Jan groepscommandant bij de Nationale Reserve, vrijwilliger bij zorgboerderij NHS De Oldenhof voor ICT en technische zaken en hij rijdt autopuzzelritten met zijn vrouw.

Coen Burki

Principal Consultant

Coen houdt ervan om complexe problemen om te zetten naar creatieve en eenvoudige oplossingen.

Hij is een enthousiaste en gedreven teamspeler. Zijn carrière is hij begonnen als systeemanalist bij de KLM. Sinds 1990 heeft hij veel ervaring opgedaan in diverse rollen op het gebied van softwareontwikkeling, waaronder als solution architect, informatieanalist, ontwerper, software-developer en auditor.

Naast zijn werk is hij altijd te porren voor een rondje golf en haalt hij veel voldoening uit zijn vrijwilligerswerk bij de Lions.

Floris Engelbertink

Algemeen Directeur

Jij?

Scrum Master

Tom Bouchier

Front-end developer

Frans Lodder

Principal Consultant

Frans is een enthousiaste en leergierige consultant op het gebied van Agile softwareontwikkeling en kwaliteit.

Na zijn studie bedrijfskundige informatica afgerond te hebben in 2007 is hij gestart als informatieanalist. Vervolgens heeft hij vele gebieden binnen softwareontwikkeling doorlopen, van requirement analist, tester tot projectmanager en scrum master. Hij is iemand die het voortouw neemt en de klant de kwaliteit wil bieden die de verwachtingen doen overstijgen. Bij hem kunnen mensen aankloppen om blokkades weg te halen of om antwoord te krijgen op vragen. Hij is een mensen mens.

In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met verschillende vormen van fotografie, het liefst gecombineerd met reizen en gezelschap. Echter kan hij ook uren alleen achter vlinders aan zitten om het perfecte plaatje te maken.

Hans Hoogerwerf

Principal Consultant

Hans houdt ervan om voor de vele software 'puzzels' een (betere) oplossing te bedenken, waarbij kwaliteitsverhoging hoog in het vaandel staat.

Hij is in 1988 als ontwikkelaar begonnen in de ICT. Vrijwel vanaf het begin heeft hij zich veel bezig gehouden met kwaliteitsverbetering van software. Dit door het ontwikkelen van frameworks, maar ook door het (automatisch) analyseren van de kwaliteit van software. Hij heeft hierbij diverse rollen ingevuld, zoals analist, software architect, tester en engineer.

In zijn vrije tijd maakt hij graag een rondje op zijn ligfiets. Daarnaast vind hij het heerlijk om zich in de schuur terug te trekken en daar met hout een nieuw meubelstuk te maken.


Jij?

Principal Concultant

Mark Heijink

Principal Consultant

Mark is een ervaren Scrum Master, testmanager en test automatiseerder met oog voor detail. Hierdoor haalt hij uit detailontwerpen en bouwproducten punten die anderen over het hoofd zien.

In 1999 is hij de ICT ingerold eerst als functioneel beheerder en vanaf 2006 heeft hij zich gespecialiseerd in het testvak. Door zijn open communicatie, proactief handelen en positieve instelling is hij in staat mensen goed te laten samenwerken.

In zijn vrije tijd sport hij graag en via de sporten hardlopen en traplopen zet hij zich in voor MS MoveS. De stichting die een MS-vrije wereld tot doel heeft gesteld. Hij vind heerlijk om samen met zijn gezin en hond in de natuur te zijn.


Tino Loos

ICT Consultant

Tino is een enthousiaste teamspeler en houdt er van om een rol te spelen in projecten die een toegevoegde waarde hebben voor de Nederlandse samenleving.

Tino heeft een voorliefde voor projecten in de openbare orde en veiligheid en is inzetbaar in diverse rollen zoals ontwikkelaar, ontwerper en Scrum Master. Tino’s ICT carrière begon in 1996 en bracht hem via verschillende ICT dienstverleners naar NewExperts in begin 2017.

In zijn vrije tijd is Tino veelal te vinden op en om de ijsbaan van Utrecht. Hier traint en coacht hij de jeugd langebaanschaatsers van Schaatsvereniging Utrecht.


Referenties