Team

Dit zijn wij

Wij stellen ons graag aan u voor. Een gepassioneerd en betrokken team met ieder een eigen specialisme. Van Scrum Master tot ICT Consultant, u vindt het bij NewExperts.

Mark Heijink | Principal Consultant

Een ervaren Scrum Master, testmanager en test automatiseerder met oog voor detail.In 1999 is hij de ICT ingerold eerst als functioneel beheerder en vanaf 2006 heeft hij zich gespecialiseerd in het testvak. Door zijn open communicatie, proactief handelen en positieve instelling is hij in staat mensen goed te laten samenwerken.

Hans Hoogerwerf | Principal Consultant

Houdt ervan om voor de vele software 'puzzels' een (betere) oplossing te bedenken, waarbij kwaliteitsverhoging hoog in het vaandel staat. Hij is in 1988 als ontwikkelaar begonnen in de ICT. Hij heeft diverse rollen ingevuld, zoals analist, software architect, tester en engineer.

Frans Lodder | Principal Consultant

Een enthousiaste consultant op het gebied van Agile softwareontwikkeling en kwaliteit. Hij heeft vele gebieden binnen softwareontwikkeling doorlopen, van requirement analist tot projectmanager en scrum master. Hij is iemand die het voortouw neemt en de klant de kwaliteit wil bieden die de verwachtingen overtreft.

Floris Engelbertink | Algemeen Directeur

Na zijn studie Technische Bedrijfskunde gestart bij Robeco in Rotterdam. Sinds 1996 bij verschillende bedrijven in de IT-sector diverse functies vervuld. In 2011 besloot Floris om investeringsbedrijf - Invadon Invest - te starten. Het bedrijf richt zich op investeringen in het MKB en MKB+. Vanuit die hoedanigheid is in 2016 NewExperts opgericht.

Tino Loos | ICT Consultant

Tino heeft een voorliefde voor projecten in de openbare orde en veiligheid en is inzetbaar in diverse rollen zoals ontwikkelaar, ontwerper en Scrum Master. Tino’s ICT carrière begon in 1996 en bracht hem via verschillende ICT dienstverleners naar NewExperts in begin 2017.

Bart-Jan Brouwer | Senior Software Expert

Bart-Jan is na zijn opleiding Werktuigbouwkunde in 1995 gestart als ICT-er bij een Machinebouwer, en is sinds 2003 met name in de financiële sector werkzaam. In zijn loopbaan heeft hij diverse rollen ingevuld als (lead)software developer, teamleider/scrummaster en ontwerper.

Davey Winkel | Full Stack .Net developer

Een ervaren Full Stack .Net developer en is al van jongs af aan bezig met alles wat met hardware en software te maken heeft. Davey heeft zijn bachelorsdiploma Informatica behaald aan de Universiteit Utrecht, en is sinds 2013 werkzaam in de ICT.

Patrick Henzen | Full Stack .Net developer

Patrick is een ervaren Full Stack .Net developer die sinds 2007 werkzaam is in de ICT. Hij vindt het erg interessant om met de techniek bezig te zijn en met collega’s te werken die dezelfde passie delen. Software ontwikkelen waar de klant blij van wordt is voor hem het leukste wat er is. “Bedenk het en wij maken het”, is zijn motto.

Thieme Hoogerwerf | IoT team

Thieme houdt zich als ‘student’ samen met het loT-team bezig met het design en (verder) ontwikkelen van apps voor onze klanten. Dit deed hij onder andere voor DMLUX Verlichtingsarmaturen. Met slimme oplossingen kunnen de wijze waarop we leven, leren en werken verbeterd worden, daar zet hij zich graag voor in.

Jij?

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe spelers binnen ons NewExperts team. Wil jij het verschil maken? Bekijk dan onze huidige vacatures.

Wij zijn op zoek naar nieuwe spelers!