Vacature Azure .Net Developer

Azure.Net Developer

Als Azure.Net Developer breng jij jouw kennis in zowel ‘frontend en backend’ development naar een hoger niveau én blijf je up-to-date met de nieuwste technieken. We hebben boeiende klanten en hechten veel belang aan het leveren van softwarekwaliteit.

Al onze medewerkers hebben ruime ervaring op het gebied van software ontwikkeling. De ervaringen spitsen zich daarbij niet op één technologie alleen, maar juist op de juiste wisselwerking tussen meerdere technologieën, dit in combinatie met het toepassen van software kwaliteit.

Samen met het team probeer jij de sprintdoelen te halen die door de Product Owner zijn opgesteld, en dat de bijbehorende User Stories worden uitgevoerd. Zelfsturing en eigen verantwoordelijkheid, dat zit in jouw genen!

Als Azure/.NET Developer ben je bekend met:

- de ins and outs van het .NET framework;
- LINQ, Entity Framework en SQL Server
- het ontwerpen, opzetten, migreren, onderhouden en beheren van cloud omgevingen in Azure;
- RESTful API’s, ASP.NET Web API, en GIT/TFS

Ben je deze ervaren professional, of dit enthousiaste talent? Lees dan wat we jou te bieden hebben.

Werken bij NewExperts staat voor plezier in je werk, opdrachten die écht passen en een fatsoenlijke beloning die hoort bij jouw unieke capaciteiten.

Wij geloven in de kracht van plezier in je werk. Dat plezier komt wat ons betreft uit leuke opdrachten met daadwerkelijke impact op de business van de klant. Onderling organiseren we gezellige activiteiten en inhoudelijke sessies waarbij we samen met experts uit het veld onze kennis ‘cutting edge’ houden. En ten slotte kun je in onze platte, moderne organisatie zelfstandig doen waar je goed in bent en keuzes maken waarbij werk en privé in balans blijven.

Bij NewExperts ontvang je een bovengemiddeld salaris aangevuld met een prestatiebonus en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. We investeren ook in allerlei manieren waarop je je kennis en vaardigheden verder kunt ontwikkelen. Dat maken we waar doordat we modern georganiseerd zijn en geen overbodige management- of stafafdelingen hebben. We belonen liever de experts die het daadwerkelijke werk doen.

Interesse?

Neem contact op via info@newexperts.nl of bel 06-58934077.

Terug naar vacature overzicht