Vacature ‘ondernemende’ managing director

‘Ondernemende’ managing director

Om leiding te geven aan de dagelijkse operationele werkzaamheden zoekt NewExperts BV een ondernemende managing director. Bij voorkeur zoeken wij iemand die beschikt over de nodige HR-ervaring én de nodige kennis van het domein: Maatwerk Software! Met jouw ervaring en kennis breng je NewExperts naar de ‘volgende fase’ van haar groeiambities.

Ben jij ondernemend, bekend in de IT en is deze functie jou op het lijf geschreven? Mail info@newexperts.nl of bel 06-58934077.

Over NewExperts

NewExperts vindt zijn oorsprong in een groep ervaren ‘IT professionals’ die hun krachten in een TEAM hebben gebundeld om met veel plezier en de nieuwste inzichten klanten te helpen om business waarde uit hun IT te halen.

Wij geloven in de kracht van plezier in je werk. Dat plezier komt wat ons betreft uit interessante klanten waar uitdagende projecten spelen die ertoe doen. Onderling organiseren we gezellige activiteiten en inhoudelijke sessies waarbij we samen met experts uit het veld onze kennis ‘cutting edge’ houden. Ten slotte kun je in onze platte, moderne organisatie zelfstandig doen waar je goed in bent en keuzes maken waarbij werk en privé in balans blijven.

Heb je interesse of een vraag?

Neem contact op via de mail info@newexperts.nl 

of bel 06-58934077

Terug naar vacature overzicht