Vacature Scrum Master

Scrum Master

Als Scrum Master ben je een expert in het Agile gedachtegoed en een ervaringsdeskundige in het Scrum framework en zorg je dat de teams naar een hoger volwassenheidsniveau worden gebracht.

  • Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van verschillende, multidisciplinaire teams
  • Je krijgt de mogelijkheid om met andere Scrum masters samen te werken
  • Je komt te werken binnen een maatschappelijk verantwoorde organisatie

Je zorgt ervoor dat de multidisciplinaire teams zich continu blijven ontwikkelen en steeds effectiever kunnen worden. Goed kunnen communiceren en organiseren, het beste uit de mensen halen, empathisch handelen, een luisterend oor bieden, teams problemen laten oplossen zonder ze over te pakken, recruitment helpen behoren bij je kennis en kunde. Je werkt hierbij samen met stakeholders en andere scrummasters.

Dankzij jouw enthousiasme en ervaring ben je van onschatbare waarde bij het:

  • Meedenken en actief werken aan het verbeteren van de kennisgebieden.
  • Coachen en ontwikkelen van de teams; je past je stijl en de instrumenten die je inzet aan op het volwassenheidsniveau van een team en de omgeving.
  • Begeleiden van het team zowel in de agile manier van werken als in teamdynamiek.
  • Zorgen dat de teams zich op continu blijven ontwikkelen, ten behoeve van het leveren van waarde en kwaliteit.
  • Transparant maken van en helpen bij het oplossen van belemmeringen, zodat de teams optimaal aan de sprintdoelen kunnen werken.

Ben je deze ervaren professional? Neem dan contact op en hoor wat we jou te bieden hebben.

Over NewExperts

Werken bij NewExperts staat voor plezier in het werk, projecten die écht passen en een fatsoenlijke beloning die hoort bij jouw unieke capaciteiten.

Wij geloven in de kracht van plezier in je werk en je team. Onderling organiseren we gezellige activiteiten en inhoudelijke sessies waarbij we samen met experts uit het veld onze kennis ‘cutting edge’ houden. En ten slotte kun je in onze organisatie zelfstandig doen waar je goed in bent en keuzes maken waarbij werk en privé in balans blijven.

Bij NewExperts ontvang je een bovengemiddeld salaris aangevuld met een prestatiebonus en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. We investeren daarnaast in allerlei zaken waardoor je je kennis en vaardigheden verder kunt ontwikkelen.

Interesse?

Neem contact op via info@newexperts.nl of 06-58934077

Terug naar vacature overzicht