Werken bij

Jij

Ben je een energieke ervaren professional of een enthousiast talent, lees dan wat we jou te bieden hebben. Werken bij NewExperts staat namelijk voor plezier in het werk, opdrachten die écht passen en een fatsoenlijke beloning die hoort bij jouw unieke capaciteiten.

Wij

NewExperts vindt zijn oorsprong in een groep ervaren ‘IT professionals’ die hun krachten hebben gebundeld om met veel plezier en de nieuwste inzichten klanten te helpen om business waarde uit hun IT te halen.

Kies voor plezier in het werk

Wij geloven in de kracht van plezier in je werk. Dat plezier komt wat ons betreft uit leuke opdrachten met daadwerkelijke impact op de business van de klant. Onderling organiseren we gezellige activiteiten en inhoudelijke sessies waarbij we samen met experts uit het veld onze kennis ‘cutting edge’ houden. En ten slotte kun je in onze platte, moderne organisatie zelfstandig doen waar je goed in bent en keuzes maken waarbij werk en privé in balans blijven.

Opdrachten die écht passen

In ons uitgebreide netwerk vinden we altijd wel opdrachten die bij je passen qua capaciteiten en ambities.Maar ook qua reisafstand bijvoorbeeld, want als je tot de besten in je vakgebied hoort, waarom zou je dan dagelijkse uren nutteloos achter het stuur willen zitten?

Een fatsoenlijke beloning

Bij NewExperts ontvang je een bovengemiddeld salaris aangevuld met een prestatiebonus en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. We investeren ook in allerlei manieren waarop je je kennis en vaardigheden verder kunt ontwikkelen. Dat kunnen waarmaken doordat we modern georganiseerd zijn en geen overbodige management- of stafafdelingen hebben. We belonen liever de experts die het daadwerkelijke werk doen.

Alternatieve groei mogelijkheden

Bij NewExperts staan we verder open voor allerlei ‘nieuwe mogelijkheden’. Dat betekent dat als jij een goed idee hebt, of mogelijkheden ziet om producten of diensten in de markt te zetten, we die case samen met jou gaan uitwerken. Mocht daar een overall positief beeld uit komen, dan richten we vanuit NewExperts een nieuwe discipline op, waar jij uiteraard in deelneemt. Vervolgens werken we gezamenlijk aan het bijeen brengen van de juiste mensen, de organisatie en meer.