Team

Dit zijn wij

Een gepassioneerd en betrokken team met ieder een eigen specialisme. Van Scrum Master tot ICT Consultant. U vindt ze bij NewExperts.

Bart-Jan Brouwer
Senior Software Expert
Bart-Jan is na zijn opleiding Werktuigbouwkunde in 1995 gestart als ICT-er bij een Machinebouwer, en is sinds 2003 met name in de financiële sector werkzaam. In zijn loopbaan heeft hij diverse rollen ingevuld als (lead)software developer, teamleider/scrummaster en ontwerper.
Davey Winkel
Full Stack .Net developer
Een ervaren Full Stack .Net developer en is al van jongs af aan bezig met alles wat met hardware en software te maken heeft. Davey heeft zijn bachelorsdiploma Informatica behaald aan de Universiteit Utrecht, en is sinds 2013 werkzaam in de ICT.
Floris Engelbertink
Invadon Invest
Na zijn studie Technische Bedrijfskunde gestart bij Robeco in Rotterdam. Sinds 1996 bij verschillende bedrijven in de IT-sector diverse functies vervuld. In 2011 besloot Floris om investeringsbedrijf - Invadon Invest - te starten. Het bedrijf richt zich op investeringen in het MKB en MKB+. Vanuit die hoedanigheid is in 2016 NewExperts opgericht.
Frans Lodder
Principal Consultant
Een enthousiaste consultant op het gebied van Agile softwareontwikkeling en kwaliteit. Hij heeft vele gebieden binnen softwareontwikkeling doorlopen, van requirement analist tot projectmanager en scrum master. Hij is iemand die het voortouw neemt en de klant de kwaliteit wil bieden die de verwachtingen overtreft.
Hans Hoogerwerf
Principal Consultant
Houdt ervan om voor de vele software 'puzzels' een (betere) oplossing te bedenken, waarbij kwaliteitsverhoging hoog in het vaandel staat. Hij is in 1988 als ontwikkelaar begonnen in de ICT. Hij heeft diverse rollen ingevuld, zoals analist, software architect, tester en engineer.
Julian van Veen
IoT team
Ontmoet Julian, een veelzijdige kracht binnen ons team. Naast zijn studie ICT en telecommunicatie draagt Julian met enthousiasme bij aan ons IoT-team. Zijn expertise en passie komen tot uiting in de energieke wijze waarop hij betrokken is bij diverse klantprojecten.
Mark Heijink
Principal Consultant
Een ervaren Scrum Master, testmanager en test automatiseerder met oog voor detail.In 1999 is hij de ICT ingerold eerst als functioneel beheerder en vanaf 2006 heeft hij zich gespecialiseerd in het testvak. Door zijn open communicatie, proactief handelen en positieve instelling is hij in staat mensen goed te laten samenwerken.
Menno van Doorn
Software Developer
Menno is een enthousiaste .NET-ontwikkelaar met een sterk oplossend vermogen en een goed analytisch vermogen. Menno is een teamplayer en is communicatief vaardig, dit zorgt voor een fijne samenwerking. Hij heeft is bedreven in technieken zoals: C#, Java en SQL. In zijn vrije tijd is hij vaak op zijn motor te vinden.
Patrick Henzen
Full Stack .Net developer
Patrick is een ervaren Full Stack .Net developer die sinds 2007 werkzaam is in de ICT. Hij vindt het erg interessant om met de techniek bezig te zijn en met collega’s te werken die dezelfde passie delen. Software ontwikkelen waar de klant blij van wordt is voor hem het leukste wat er is. “Bedenk het en wij maken het”, is zijn motto.
Rick Bunte
Software Developer
Rick is een ambitieuze .Net developer en is voornamelijk thuis in C#. Hij heeft zijn bachelorsdiploma Informatica behaald aan de Hogeschool Rotterdam en is sinds 2022 werkzaam in de ICT. Altijd open voor een uitdaging en is niet bang voor het onbekende, want dat betekend alleen maar meer leerplezier voor hem!"
Thieme Hoogerwerf
IoT team
Thieme houdt zich als ‘student’ samen met het loT-team bezig met het design en (verder) ontwikkelen van apps voor onze klanten. Dit deed hij onder andere voor DMLUX Verlichtingsarmaturen. Met slimme oplossingen kunnen de wijze waarop we leven, leren en werken verbeterd worden, daar zet hij zich graag voor in.
Thijs Padberg
Operationeel Directeur
Thijs is altijd in de weer met de operationele en commerciële kanten van NewExperts. Hij is voortdurend op zoek naar nieuw talent en boeiende projecten om onze collega's bij te betrekken. Dus ben jij klaar voor de volgende stap in je carriere of ben jij die opdrachtgever die wij zoeken, neem dan zeker contact met hem op !
Tim Reinders
Software Developer
Tim is een enthousiaste .net ontwikkelaar die zijn kritische blik en analytische vaardigheden gebruikt bij het ontwikkelen van software. Hij heeft met verschillende technieken gewerkt, zoals: C#, Java en Azure. Hij is leergierig en probeert altijd zijn programmeervaardigheden verder te ontwikkelen. In zijn vrije tijd doet hij trouwens aan boksen.
Tino Loos
ICT Consultant
Tino heeft een voorliefde voor projecten in de openbare orde en veiligheid en is inzetbaar in diverse rollen zoals ontwikkelaar, ontwerper en Scrum Master. Tino’s ICT carrière begon in 1996 en bracht hem via verschillende ICT dienstverleners naar NewExperts in begin 2017.
Jij?
Vacature
Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe spelers binnen ons NewExperts team. Wil jij het verschil maken? Bekijk dan onze huidige vacatures.