De mogelijkheden van ChatGPT door Little Rocket

November 1, 2023

Kunstmatige intelligentie is één van de meest actuele thema’s van dit moment. Wat is het eigenlijk? Hoe kan ik het gebruiken om slimmer mijn werk te doen? Gaat het ons werk ooit overnemen? Dit zijn allemaal vragen die zijn besproken tijdens de NER&D sessie van november 2023, met hulp van LittleRocket.

Na bijeenkomsten over ketensamenwerking, LowCode platformen, Internet of Things en SMART-Lighting, stond er dit keer een NER&D over kunstmatige intelligentie op het programma. ChatGPT bestaat inmiddels een jaar en iedereen heeft het erover. Met 35 deelnemers was het animo voor ons nieuwe thema weer groot.

Na een goede maaltijd heeft Jelle Scholten ons meegenomen in de wereld vol waarheden en onwaarheden van AI en ChatGPT.

Het was een boeiende avond met veel interessante discussies. Deelnemers kregen concrete tips mee hoe zij kunstmatige intelligentie kunnen inzetten in zowel hun zakelijke maar ook hun prive leven. Het goede nieuws van de avond was toch dat AI ons leven niet gaat overnemen, maar als we het op de juiste manier gaan inzetten kan het ons leven wel makkelijker maken. We sloten de avond traditioneel af met een gezellige borrel.Kortom, een geslaagde avond. Op naar een nieuwe NER&D sessie in 2024 !