Ontdek de Metaverse met Total Reality !

April 3, 2024

De grens tussen de fysieke en virtuele wereld vervaagt steeds meer door technieken zoals Augmented Reality (AR) en Virtual Reality (VR). Deze innovaties maken het mogelijk om virtuele elementen naadloos te integreren in de echte wereld, waardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan voor interactie en beleving. Maar hoe kunnen we deze technologieën effectief toepassen in het bedrijfsleven? Dit is de centrale vraag die wij, samen met onze partner Total Reality, hebben onderzocht tijdens deze NER&D sessie.

"3 april was het met bijna 50 man weer een volle bak bij onze eerste NER&D-sessie van 2024!

Het was geweldig om ons netwerk van klanten, partners, collega's en oude bekenden weer met elkaar te verbinden onder het genot van een hapje, een drankje en natuurlijk: #innovatie!

Maurice Kruse en zijn team van Total Reality - XR Solutions hebben ons meegenomen in de wereld van de #metaverse.

Dankzij de mooie voorbeelden en eigen use cases die ze deelden, hebben we gezien hoe verschillende bedrijven deze technologieën al succesvol hebben geïmplementeerd.Key take away van deze avond was wat ons betreft: Begin er vooral mee, maar begin klein. Er is vandaag de dag al meer mogelijk dan je denkt !

Maurice nogmaals bedankt, we kijken alweer uit naar de volgende NER&D-sessie, waar we opnieuw de mogelijkheid hebben om samen te komen, te leren en te innoveren."