Waarom Mark Heijink al vijf jaar bij NewExperts werkt

NewExperts
Ruim vijf jaar geleden werd testexpert Mark Heijink gevraagd om NewExperts te versterken. Een leuk team met verschillende disciplines, een platte organisatie waarin je snel goede afspraken kunt maken en uitstekende arbeidsvoorwaarden deden hem overstappen.

Betrokken management waar je snel mee kan schakelen

Mark heeft geen spijt van de overstap: “Met NewExperts klikte het gelijk. Het is een kleinere, een platte organisatie waar je snel afspraken kunt maken die vervolgens echt nagekomen worden. Zowel de directeur als de investeerders zijn heel betrokken. We doen met z’n allen ook veel leuke dingen zoals uit eten gaan en sporten. Zo gingen we laatst mountainbiken, compleet met trainingssets in NewExperts-stijl. Erg leuk. Daarnaast doen we ook veel aan kennisuitwisselingen opleidingen.”

Leuke collega’s waar je wat aan hebt

Mark vervolgt: “Ik vind het prettig dat we veel verschillende disciplines hebben in het bedrijf. Dat levert nieuwe inzichten open je kunt ook eens een vraag aan een collega stellen als je ergens niet direct uit komt. In mijn huidige projectteam bij KPN werk ik toevallig samen met drie andere NewExperts-collega’s. Dat is natuurlijk heel leuk, maar anders weten we elkaar ook wel te vinden.”

Mark samen met zijn collega's Tino en Patrick

Werk met maatschappelijke impact

“1-1-2 daar redt je levens mee. En wij zorgen ervoor dat de techniek van KPN voor het aannemen, filteren en doorsluizen van meldingen vlekkeloos verloopt. Die meldingen bestaan allang niet meer uit alleen telefoontjes. Denk bijvoorbeeld aan auto’s die zelfstandig bellen bij een ongeluk. Van deze opdracht word ik wel blij, je draagt vrij direct bij aan de maatschappij.”

Champions league-niveau

“Technisch is deze opdracht best uitdagend en dat vind ik mooi. Toen ik hier kwam verwachtte ik het niet, maar dit werk is echt op Championsleague-niveau. Dat komt vooral door de complexiteit. We verleggen continu de grenzen van het systeem door de technologie slim te gebruiken en beperkingen creatief te omzeilen.”

KPN is tevreden met ons werk

Ten slotte vertelt Mark: “Ik had afgelopen week een evaluatiegesprek met onze opdrachtgever. KPN is heel tevreden met ons, zowel op individueel niveau als op bedrijfsniveau. We presteren boven verwachting. Dan doe je het goed, toch?”

112 Als elke seconde telt !